مؤفقیت محقق ایرانی در آزمایش داروی درمان کرونا/ فاز دوم آزمایش آغاز می‌شود


نتایج اولیه یک دارو در درمان کرونا که به مدیریت ارشد اجرایی یک محقق ایرانی آزمایش شده، رضایتبخش بوده و قرار است حدود سه هفته دیگر فاز دوم آزمایش انسانی این دارو آغاز شود.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، پس از  آنکه نتایج آزمایش  یک داروی پادتن مونوکلونال انسانی به نام leronlimab برای مقابله با ویروس کرونا موفقیت آمیز بوده، قرار است فاز دوم آزمایش انسانی این دارو آخر ماه جاری میلادی صورت بگیرد.

این دارو در شرکتی به نام CytoDyn به مدیریت ارشد اجرایی نادر حسن‌پور تولید شده است؛ آزمایش این دارو برای درمان کووید ۱۹ با حضور ۱۰ بیمار در «مرکز درمانی مونت فیوره» واقع در کالج پزشکی آلبرت انیشتین در نیویورک انجام شد.

در آزمایش اولیه، leronlimab بار ویروس را کم کرده و سیستم ایمنی بیماران کووید ۱۹ را احیا کرده است.

فاز دوم آزمایش این دارو  قرار است برای درمان ۷۵ بیمار مبتلا به ویروس کرونا آزمایش شود؛ «Leronlimab» دارویی است که توسط شرکت بیوتکنولوژی CytoDyn ساخته شده و در حال حاضر برای درمان HIV و سرطان در دست تولید است.

در ماه مارس این دارو برای هفت بیمار مبتلا به ویروس کرونا تجویز شد؛ دو تن از این افراد که تنفس آنها با کمک دستگاه بود، خوب شدند و حال بقیه آنها نیز به جزء یک نفر رو به بهبود است.

 شرکت بیوتکنولوژی CytoDyn فاز دوم کارآزمایی بالینی خود را با ۷۵ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در پایان ماه مه آغاز می‌کند.

این آزمایش جدید پس از بهبودی دو بیمار مبتلا به کرونا که در شرایط وخیمی بودند، صورت می‌گیرد.

محققان معتقدند که این دارو می‌تواند طوفان سیتوکین را خنثی کند؛ Leronlimab دارویی است که CCR۵ را مهار می‌کند، یک گیرنده سلولی که نقش مهمی در عفونت HIV، رشد تومور و سایر بیماری‌ها دارد.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *